کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

فروش انواع کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

لورامید که نام تجاری آن کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید است، نوعی شوینده نانو، همچنین یک سورفکتانت غیر یونی با قدرت تقویت کننده کف و گرانروی و خاصیت نرم کنندگی

بیشتر بخوانید

خرید کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید یا مونو اتانول آمین نیز نامیده می شود که به اختصار ETA یا MEA نامیده می شود. ترکیب شیمیایی آلی است که هم آمید اولیه است (به

بیشتر بخوانید

قیمت کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

قیمت کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید را میزان خالص بودن و کیفیت آن تعیین می کند و افراد بسته به میزان هزینه ای که قرار است برای خرید آن صرف کنند دست به انتخاب آ

بیشتر بخوانید

واردات ویژه کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

واردات ویژه کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید از کشورهای برتر تولید کننده این محصول از طریق گمرکات قانونی کشور و توسط مراکز تجاری و واردات و صادرات دولتی و خصوصی

بیشتر بخوانید

بازار خرید کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات در صنایع مختلف یک ماده بسیار پر کاربرد، پر مصرف و بسیار مفید است که برای بالا بردن درجه کیفی مواد شوینده و آرایشی بسیار به کار می رود، با مراجعه به بازا

بیشتر بخوانید

فروشنده وکونات فتی اسید دی اتانول آمید

فروشنده کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید تلاش خواهد کرد یکی از بهترین نوع این ماده شیمیایی را در اختیار مشتریان عزیز در مدل های مختلف قرار دهد و در سایت اینترنتی

بیشتر بخوانید

خرید ویژه کوکونات فتی اسید دی اتاتول آمید

خرید ویژه کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید با قیمت بسیار مناسب سبب شده است که افراد زیادی این محصول را خریداری کنند همچنین بیشتر شرکت‌ها برای ساخت مواد آرایشی از

بیشتر بخوانید

جدیدترین قیمت کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید کف را افزایش می دهد و کیفیت کف را بهبود می بخشد. ویسکوزیته محصول نهایی را افزایش می دهد. به دلیل محتوای باقیمانده گلیسیرین (تا 1

بیشتر بخوانید

عمده فروشی کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

عمده فروشی کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید با غلظت های گوناگون و در بسته بندی های خاصی به ارائه این ماده می پردازد. باید بگوییم که به دلیل موارد استفاده زیاد آن

بیشتر بخوانید

توزیع عمده کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

این ماده که به آن آمور لوریک نیز گفته می شود، یکی از آمیدهای چرب اسید لوریک است. در بسیاری از مواد شوینده و آرایشی استفاده می شود. برای کسب اطلاعات خرید و فروش

بیشتر بخوانید
Call Now Buttonتماس بگیرید