مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

پخش عمده سدیم لوریل سولفات صدفی

آنچه در این مقاله می خوانید...

نقش سدیم لوریل سولفات صدفی در شویندهبازار فروش سدیم لوریل سولفات صدفی

سدیم لوریل سولفات صدفی که نام دقیق آن در نامگذاری شیمیایی سدیم دودسیل سولفات است، خود یک شوینده قدرتمند است که قادر به از بین بردن چربی از یک سطح با کارایی زیاد است. این ماده همچنین یک ماده مرطوب کننده و امولسیون کننده است که با انسان بسیار سازگار است. بنابراین استفاده از آن در بهداشت شخصی بسیار گسترده است. مجموعه ما اقدام به پخش عمده سدیم لوریل سولفات صدفی نموده است.

پخش عمده سدیم لوریل سولفات صدفی

نقش سدیم لوریل سولفات صدفی در شوینده

نقش سدیم لوریل سولفات صدفی در شوینده صنعت آرایشی و بهداشت شخصی سالها پیش به دلیل قدرت تحریک SLS ، جایگزین سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) را برای محصولات میان رده و پیشرفته آن معرفی کرد ، تغییری که تا حدی باعث کاهش اثر تحریک کننده بر روی پوست و غشاهای مخاطی ، اما این ماده را از کف و مرطوب کنندگی و همچنین توانایی عطر زدن با روغنهای اساسی متناسب با تولید کننده محروم نمی کند.

یکی دیگر از مزایای آن این است که ترکیبی است که بوی کمی دارد ، بنابراین می توان آن را به راحتی با هر عطر معطر کرد ، که همچنین به نفع نقش غالب آن در صنعت بهداشت شخصی است. اگر به این موارد اضافه کنیم که ساخت آن نسبتاً ارزان است ، می فهمیم که چرا ما تقریباً در تمام وسایلش آن را پیدا می کند.

دقیقاً همین توانایی ترکیب با سایر ترکیبات است که باعث می شود به طور گسترده ای به عنوان ابر روغن در شامپوها و ژل های دوش استفاده شود ، زیرا باعث افزایش ویسکوزیته و قابلیت چسبیدن به پوست و پخش شدن روی آن می شود. با این حال ، SLES می تواند با افزایش غلظت تحریک کننده باشد ، اگرچه در همان سطح SLS کمتر است.

سولفات سدیم لوریل یک شوینده حلال برای روغن ها و چربی ها است. به لطف خاصیت کف کننده آن ، در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و به عنوان چربی گیر استفاده می شود. برای ساخت این محصولات ، LES به طور کلی با غلظت اولیه 27٪ استفاده می شود.  به طور کلی در غلظت تجاری 27٪ بدست می آید. هنگام خرید سورفکتانت پیش رس ، حجم زیادی از آب رقیق کننده نیز خریداری می شود و در نتیجه هزینه حمل و نقل بالایی دارد. از طرف دیگر ، این ماده را می توان به عنوان یک شوینده فعال در غلظت 70٪ خریداری کرد و در ابتدای فرآیند در ظرف شکر رقیق می شود تا غلظت مطلوب حاصل شود. این امر منجر به صرف وقت و انرژی بیشتر می شود که باعث کاهش تولید می شود.

بازار فروش سدیم لوریل سولفات صدفی

بازار فروش سدیم لوریل سولفات صدفی مجموعه ما اقدام به ایجاد بزرگ ترین و معتبر ترین بازار فروش سدیم سولفات صدفی در ایران می باشد. از ان جایی که کاربرد سدیم سولفات بسیار زیاد است ما در جهت حمایت از مصرف کنندگان این ماده آن را با قیمتی استثنایی و کیفیت من نظیر عرضه می نماییم. جهت ثبت سفارش سدیم سولفات با ما تماس بگیرید.

حسین آهنگران

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید