مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

قیمت خرید سدیم لوریل سولفات صادراتی

آنچه در این مقاله می خوانید...

کارایی سدیم لوریل سولفاتبازار فروش سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات یک سورفاکتانت است و به دلایل اثربخشی، کم هزینه بودن، فراوانی و سادگی استفاده از آن باعث می شود که از این ماده در انواع محصولات آرایشی، پوستی و بهداشتی استفاده شود. این محصول امروزه توسط مرکز فروش ما عرضه می گردد. جهت اطلاع از قیمت خرید سدیم لوریل سولفات صادراتی با ما تماس بگیرید.

قیمت خرید سدیم لوریل سولفات صادراتی

کارایی سدیم لوریل سولفات

کارایی سدیم لوریل سولفات خارجی ترین لایه پوست ما به طور خاص برای جلوگیری از مواد مضر طراحی شده است و این جایی است که یک سورفکتانت می تواند مشکلاتی ایجاد کند. استفاده از ماده شیمیایی که این مکانیسم دفاعی را تضعیف می کند ، می تواند به پوست آسیب برساند و برخی از سورفاکتانت ها بیشتر از سایرین تحریک کننده پوست ما هستند. برای اینکه چیزی مضر ، تحریک کننده یا حساسیت زا باشد ، باید از دو معیار برخوردار باشد. حتماً در مطالعات برای تحریک پوست انسان یافت شده است و باید توانایی نفوذ به پوست را داشته باشد. SLS هر دو جعبه را ملاقات می کند. محققان از آلمان 1600 بیمار را از نظر تحریک SLS ارزیابی کردند و دریافتند که 42 درصد بیماران تخلیه شده یک واکنش تحریک کننده دارند.

مطالعه دیگر ، در هفت داوطلب در طی مدت سه ماه و نیم ، تماس منظم باعث تحریک شد و هنگامی که پوست دیگر در معرض SLS قرار نگرفت ، تحریک فروکش کرد. مطالعه دیگر نشان داد که هرچه آب مورد استفاده با SLS گرمتر باشد ، تحریک کننده تر خواهد بود. در حقیقت ، SLS شناخته شده است که باعث تحریک می شود ، به عنوان یک کنترل مثبت در آزمایشات پوستی استفاده می شود. یعنی محصولات جدیدی که در حال آزمایش هستند تا ببینند چقدر می توانند برای پوست انسان تحریک کنند ، با SLS مقایسه می شوند ، چیزی که قطعاً تحریک کننده می دانیم. اگر فردی به SLS حساس باشد ، ممکن است متوجه شود ناحیه ای که با آن تماس داشته است قرمز ، خشک ، پوسته پوسته ، خارش یا زخم است. ذکر این نکته نیز مهم است که علیرغم آنچه ممکن است در اینترنت بخوانید ، هیچ مدرک علمی وجود ندارد که SLS باعث سرطان شود.

پس چرا مجاز است؟

بنابراین اگر شناخته شده است که پوست انسان را تحریک می کند ، چرا مقامات نظارتی استفاده از آن را منع نمی کنند؟ برای اینکه SLS خطرناک تلقی شود ، باید مدت زمان طولانی با پوست تماس داشته باشد. به طور کلی ، با محصولات مصرفی مانند شستشوهایی که حاوی SLS هستند ، قرار نیست که مدت طولانی روی پوست باشند ، این بدان معنی است که احتمال آسیب دیدن پوست شما بسیار کم است. بنابراین ، مقامات استفاده از آن را منع نمی کنند ، اما حداکثر درصد استفاده از آن را در محصولات محدود می کنند. این درپوش بسته به مدت تماس محصول با پوست متفاوت است. بنابراین ، محصولاتی که برای مدت طولانی روی پوست خواهند بود ، در بیشتر کشورها نمی توانند بیش از 0.05 – 2.5 درصد SLS داشته باشند. تمام تولیدکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی و کالاهای مصرفی ملزم به انجام آزمایشات گسترده و درج هرگونه نتیجه سو به صورت هشدار بر روی برچسب های خود هستند.

بازار فروش سدیم لوریل سولفات

بازار فروش سدیم لوریل سولفات فروش سدیم لوریل در مرکز فروش ما صورت می پذیرد. مجموعه تولیدی ما در جهت رساندن بهترین محصول به دست مصرف کننده با قیمتی مقرون به صرفه یک بازار سدیم لوریل سولفات ایجاد نموده است که به صورت غیر حضوری نیز به مشتریان گرامی خدمات ارائه می کند. جهت ثبت سفارش این ماده با ما تماس بگیرید.

حسین آهنگران

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید