مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش انواع کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

آنچه در این مقاله می خوانید...

کیفیت کوکونات فتی اسید دی اتاتول آمیدتوزیع کوکونات فتی اسید دی اتاتول آمید

لورامید که نام تجاری آن کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید است، نوعی شوینده نانو، همچنین یک سورفکتانت غیر یونی با قدرت تقویت کننده کف و گرانروی و خاصیت نرم کنندگی و امولسیون دارد.
یکی از معیارهای کیفیت بالا در مواد شوینده به ویژه مایع ظرفشویی و شامپوها وجود این ماده است که باعث پایداری کف و اثرات نرم کنندگی بر روی پوست دست می شود.

فروش انواع کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کیفیت کوکونات فتی اسید دی اتاتول آمید

کیفیت کوکونات فتی اسید دی اتاتول آمید تولید کوکونات و استفاده از آن  و دیگر مشتقات آن،که برای ایجاد کف و بافت هایی نظیر کرم مورد استفاده است،در تولید محصولات بهداشتی، آرایشی رایج است.
به دلیل ویژگی و کیفیت DEA، کاربردهای صنعتی بسیاری دارد. یک ماده ضعیف کننده، تقویت کننده کف، تثبیت کننده، معطر و حل کننده روغن های اساسی، امولسیفایرها، اسپری ها و مواد شوینده است.

موارد استفاده معمول کوکونات شامل:

  • در محصولات حمام مانند شامپو، ژل دوش، حمام حباب، صابون مایع به عنوان عامل فوم استفاده می شود.
  • در محصولات آرایشی نارگیل DEA به عنوان امولسیون عامل استفاده می شود.
  • در مواد شوینده شستشو باعث افزایش فوم و فرمولاسیون ضخیم
  • در مایعات شستشو با از بین بردن خاک، به ضخیم شدن محصول و افزایش کف کمک می کند.
  • به عنوان بازدارنده خوردگی در آژانس های پرداخت استفاده می شود.
  • می توان از آن برای حل کردن روغن عطر و روغن های ضروری در آب استفاده کرد.

با این حال، یک پژوهش در مورد دفع اسید چرب دیاتانول آمید کوکونات (اصلی ترین اسید چرب موجود در روغن نارگیل) در موش های صحرایی پس از تزریق داخل وریدی، خوراکی و پوستی انجام شد.
که طبق این تحقیقات لورامید پس از مصرف خوراکی یا پوستی توسط موش، به سرعت جذب همه بافت ها ی بدن می شود به جز چربی بنابراین، میعانات اسید چرب دی اتانول آمید به راحتی توسط هیدروکسیل قسمت اسید چرب متابولیزه می شود.
به طور کلی اگر کیفیت بالای محصولات شوینده خود را می خواهید، ازکوکونات فتی اسید دی اتانول آمید در مواد شوینده استفاده کنید، زیرا وجود این ماده باعث پایداری کف و اثرات نرم کنندگی بر روی پوست می شود و همچنین دارای اثر مرطوب کنندگی نیز دارد.

توزیع کوکونات فتی اسید دی اتاتول آمید

توزیع کوکونات فتی اسید دی اتاتول آمید کوکونات یک دی اتانول آمین است که از واکنش بین یک اسید چرب در روغن نارگیل و یک دی اتانولامین حاصل می شود.
 این ماده که در ایران با نام لورامید نیز شناخته می شود، مایع چسبناکی است و به عنوان ماده کف کننده در محصولاتی مانند شامپوها، مایعات حمام و در محصولات آرایشی به عنوان ماده امولسیون استفاده می شود.
توزیع کوکونات فتی اسید دی اتاتول آمید توسط شرکت های بسیاری انجام می شود.

اما روش های توزیع کوکونات:

  • فروش مستقیم ازطریق فروشگاه های آنلاین
  • فروش از طریق فروشگاه های موجود در هر شهر
  • فروش به یک توزیع کننده کلا یا نمایندگی آن تا در سطح شهر پخش کنند.
حسین آهنگران

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید