مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

خرید بهترین سدیم‌ لورت ‌سولفات SLES

آنچه در این مقاله می خوانید...

تاریخچه تولید SLES غلیظعرضه عمده سدیم‌ لورت ‌سولفات SLES

سدیم‌ لورت ‌سولفات SLES یکی از مواد شیمیایی است که به عنوان روغن چرب شناخته می شود و ماده ای کف زا، شوینده، چربی زدا و پاک کننده است که به عنوان ماده اولیه در تولید انواع مواد شوینده، بهداشتی، آرایشی و دارویی بکار می رود، خرید بهترین آن نیز در مدل ها و اشکال مختلفی صورت می گیرد که نظر بسیاری را به خود جلب نموده است.خرید بهترین سدیم‌ لورت ‌سولفات SLES

تاریخچه تولید SLES غلیظ

تاریخچه تولید SLES غلیظ تاریخچه تولید SLES در ایران بسیار طولانی است و هم اکنون نیز از این ماده در دو نوع معمولی و صدفی در غلظت ۳۰ تا ۷۰ تولید می شود، این ماده از ترکیب الکل چرب مانند اکسید اتیلن، روغن نارگیل و سولفوناسیون می باشد، همچنین از خانواده الکیل اتر سولفات و از مواد فعال سطحی آنیونی بوده و به نوعی دارای بوی ملایم، شکل خمیری سفید و نیمه شفاف است که دارای رنگ سفید مایل به زرد می باشد.

در ترکیبات SLES نمک وجود دارد که در زمانی که با غلظت معمولی با آب ترکیب شود ویسکوزیته پایینی از خود ایجاد می کند و با اضافه کردن الکانول امید و سدیم کلراید می توان ویسکوزیته آن را تنظیم کرد، لذا برای حفظ آن بهتر است بدور از رطوبت و در محیطی خشک و به دور از اکسید کننده های قوی نگهداری شود.

SLES در دو نوع صدفی و n70 تولید می شود که نوع n70 از الکل چرب طبیعی ایجاد شده و در تولید مایعات شفاف بکار می رود چون دارای ویسکوزیته بالایی می باشد. نوع صدفی دارای دو نوع مایع و پودری است که در شوینده های غیر شفاف بکار می رود چون از خلوص کمتری برخوردار می باشد.

عرضه عمده سدیم‌ لورت ‌سولفات SLES

عرضه عمده سدیم‌ لورت ‌سولفات SLES عرضه سدیم‌ لورت ‌سولفات صدفی و معمولی SLES در بازار به وفور انجام می شود چون این ماده دارای اهمیت ویژه ای در صنایع مختلف بوده و به نوعی مواد اولیه در تولید محصولات آنها محسوب می شود.

SLES در بسته بندی های پلاستیکی یا فولادی ضد زنگ در اوزان مختلف عرضه می شود که بهتر است آن را در دمای ۵ تا ۴۰ درجه نگهداری کرد که هر چه دمای نگهداری پایین تر باشد بهتر است، این ماده در آب معمولی و سخت حل شده که براحتی در فرمولاسیون قرار می گیرد و کف زایی ایده آل و سبکی داشته که در مخلوط با چربی کف آن از بین می رود.

SLES در مواد شوینده، بهداشتی، آرایشی و دارویی بکار می رود و در حین تماس با پوست باعث خشکی آن می شود لذا در صورت مخلوط شدن با مواد غیر یونی، آمفوتریک، تری اتانول و مواد آنیونی میزان شویندگی، کف کنندگی و کیفیت آن ایده آل می شود.

حسین آهنگران

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید