مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

جدیدترین قیمت کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

آنچه در این مقاله می خوانید...

مشخصات کوکونات فتی اسید دی اتاتول آمیدتولید انواع کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید کف را افزایش می دهد و کیفیت کف را بهبود می بخشد. ویسکوزیته محصول نهایی را افزایش می دهد. به دلیل محتوای باقیمانده گلیسیرین (تا 10٪) ، باعث افزایش پایداری محصول نهایی در دماهای پایین می شود. خواص نرم کنندگی را در فرمولاسیون های شامپو مو تقویت می کند.

جدیدترین قیمت کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

مشخصات کوکونات فتی اسید دی اتاتول آمید

مشخصات کوکونات فتی اسید دی اتاتول آمید انواع کوکونات از روغن نارگیل گرفته شده اند. روغن نارگیل مانند بسیاری از روغن های گیاهی سرشار از اسیدهای چرب است. این روغن در حضور مواد قلیایی به راحتی هیدرولیز می شود – به این ترتیب صابون و گلیسیرین تشکیل می شود. وقتی اسید اضافه می شود ، اسیدهای چرب از صابون آزاد می شوند. اسیدهای چرب با آمین ها واکنش داده و کوکامید DEA را تشکیل می دهند. روغن نارگیل ماده اولیه بسیار مهمی برای صنایع آرایشی و بهداشتی و شیمیایی است. به راحتی قابل تجزیه و استفاده به عنوان صابون ، استر و آمید است. این مشتقات روغن نارگیل ، به نوبه خود ، به سورفاکتانت هایی مانند بتائین ، سورفاکتانت های کاتیونی ، سورفاکتانت های آمفوتریک یا سولفوسوکسینات ها تبدیل می شوند.

سورفاکتانت ها تا حدی در آب و تا حدی در چربی حل می شوند. این اجازه می دهد تا آنها را با هم مخلوط کنید. حتی در کمترین غلظت ، سورفاکتانت ها سازه هایی را ایجاد می کنند که می توانند ذرات کثیفی را که با سبوم مخلوط شده اند به دام بیندازند و هنگام شستشو آنها را از مو خارج کنند. صابون ، قدیمی ترین سورفاکتانت شناخته شده ای که برای شستشوی مو استفاده می شد ، اکنون به طور فعال با جایگزین های جدیدتری جایگزین شده است. محیط قلیایی آن ، کوتیکول مو را خشن می کند و مو را کدر و درهم می کند.

خواص کوکامید DEA مورد استفاده در لوازم آرایشی: پاک کردن کوکامید DEA به راحتی با پیوندهای قوی با ذرات چربی ، کثیفی ، پوسته های لایه برداری شده پوست پیوند می یابد و با آب شسته می شود ، پوست و مو تمیز می ماند. حلال. کوکامید DEA با مواد قلیایی ، اسیدها ، چربی ها ، الکل ها ، آب و بسیاری از ترکیبات آلی تداخل می کند ، که این امر در ایجاد مواد آرایشی برای مراقبت از مو و بدن موثر است. تثبیت کننده کوکامید DEA مولکول هایی از مواد با غلظت های مختلف – چربی ها ، اسیدها ، آب – را به هم متصل می کند و باعث می شود ساختار محصول آرایشی نرم ، ضخیم ، پلاستیکی و کف مقاوم باشد ، دارای خواص ضد استاتیکی است. نرم کننده کوکامید DEA حاوی یون های اسید استیک است و به دلیل داشتن آنها خاصیت نرم کنندگی دارد ، بنابراین گنجاندن آن در مواد آرایشی باعث نرم شدن مو و پوست می شود. در پزشکی ، کوکامید DEA به عنوان یک ماده غلیظ کننده و تثبیت کننده در تولید پماد کاربرد دارد.

از کوکامید DEA در اینگونه مواد آرایشی استفاده می شود:

  • ژل پاک کننده ، لوسیون صورت
  • شامپو ، نرم کننده مو ، نرم کننده ، نرم کننده
  • فوم حمام
  • شامپو بدن
  • صابون مایع
  • خمیر دندان

در محصولات آرایشی ، کوکامید DEA به میزان 2-4٪ – در شامپوها و لوسیون ها ، 3-10٪ – در صابون ها ، ژل ها وجود دارد.

تولید انواع کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

تولید انواع کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید مجموعه ما اقدام به تولید انواع کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید یا همان ماده پایدار کننده کف نموده است. بدون وجود این ماده اساساً مواد شونده کاربرد خاصی ندارند. تولید کوکونات مطابق با استاندارد های جهان توسط ما صورت می گیرد. جهت ثبت سفارش این ماده با ما تماس بگیرید.

حسین آهنگران

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید