مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

تولید کنندگان سدیم لوریل اتر سولفات شامپو

آنچه در این مقاله می خوانید...

کارایی انواع سدیم لوریل اتر سولفاتصادرات سدیم لوریل اتر سولفات

تولید کنندگان سدیم لوریل اتر سولفات شامپو با استفاده از مهندسان شیمیایی خبره و تحقیقات فراوانی که در مورد بهترین فرمولاسیون ها انجام داده اند سعی می کنند بهترین محصول را تولید و در اختیار کارخانه های محصولات شوینده بگذارند.

سدیم لوریل اتر سولفات به نام تگزاپون شناخته می شود و به صورت خمیر سفید نیمه شفاف و ویسکوز بی رنگ می باشد که خاصیت کف کنندگی بالای دارد به همین دلیل در ساخت محصولات شوینده استفاده می شود.

تولید کنندگان سدیم لوریل اتر سولفات شامپو

کارایی انواع سدیم لوریل اتر سولفات

کارایی انواع سدیم لوریل اتر سولفات

کارایی انواع سدیم لوریل اتر سولفات در صنعت مواد شوینده می باشد و برای تولید مایع ظرفشویی، شامپو، پاک کننده های صنعتی، صابون و…. استفاده می شود.

این ماده به راحتی در آب های سخت حل می شود و همین باعث شده کاربرد موثر و مفیدی در ساخت بیش از 90 درصد محصولات شوینده داشته باشد.

همان طور که قبلا اشاره کرده ایم این محصول همان تگزاپون می باشد که به دو صورت تگزاپون صدفی و N70 تولید می شود. تگزاپون N70 از الکل های چرب طبیعی تهیه می گردد و به دلیل این که ویسکوزیته بالای دارد در تولید مایعات شوینده شفاف استفاده می شود.

تگزاپون صدفی نسبت به تگزاپون N70 ویسکوزیته و خلوص کمتری دارد به همین دلیل در ساخت محصولاتی مانند شامپو استفاده می شود در واقع سدیم سولفات شامپو از نوع تگزاپون صدفی می باشد.

برای نگهداری این ماده باید آن را در جای خنک و خشکی که هیچ گونه رطوبتی وجود ندارد قرار داد علاوه بر این نباید در تماس با واکنش گری های اکسید کننده باشد و بهترین دما برای نگهداری آن بین 5 تا 40 درجه است.

این ماده به دلیل خاصیت کف زدایی بالای که دارد در تولید انواع محصولات شوینده سر و بدن استفاده می شود و به راحتی با مواد دیگر ترکیب می شود تا بتوان در فرمولاسیون های مختلف از آن استفاده کرد.

این ماده با مواد فعالی مانند غیر یونی، آنیونی و آمفوتریک ترکیب می شود تا خاصیت شویندگی و کف کنندگی خوبی داشته باشد.

صادرات سدیم لوریل اتر سولفات

صادرات سدیم لوریل اتر سولفات

صادرات سدیم لوریل اتر سولفات به دلیل حجم بالای از خاصیت کف کنندگی که دارد روز به روز در حال افزایش می باشد و توانسته به توسعه اشتغال و پیشرفت اقتصاد کمک فراوانی کند.

این ماده به عنوان پف دهنده، امولسیون کننده، کف کننده و تسریع کننده انحلال کاربرد دارد به همین دلیل صادرات سدیم سولفات با طور قابل توجه ای افزایش یافته است. علاوه بر موارد بالا کاربرد فراوان آن هم باعث شده بازار صادراتی خوبی داشته باشد که می توان به تولید مایع کف کننده، مواد شوینده و …. اشاره کرد علاوه بر این ها در صنایع بهداشتی و آرایشی هم کاربرد دارد و برای تولید لوسیون ها و کرم ها هم استفاده می شود.

حسین آهنگران

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید