مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

تولید کننده سدیم لوریل اتر سولفات عمده

آنچه در این مقاله می خوانید...

کارایی انواع سدیم لوریل اتر سولفاتفروشنده انواع سدیم لوریل اتر سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) رایج ترین سوپر فاکتور فعال آنیونی است که در تولید محصولات نظافت خانگی، شستشو و همچنین تولید محصولات آرایشی و بهداشتی شخصی مورد استفاده قرار می گیرد. SLES پوست را تحریک نمی کند و منشأ طبیعی دارد. ما تولید کننده سدیم لوریل اتر سولفات عمده هستیم.

تولید کننده سدیم لوریل اتر سولفات عمده

کارایی انواع سدیم لوریل اتر سولفات

کارایی انواع سدیم لوریل اتر سولفات انواع سدیم سولفات به عنوان یک سوپرفکتانت اساسی جهانی برای تولید محصولات شستشو ، شستشو و تمیز کردن خانگی در نظر گرفته می شود ، که به دلیل تخریب آسان آن ارزش دارد – خواص مربوط به کف کردن و در نظر گرفتن ارگانیسم انسان

ویژگی های SLES

سازگاری بالای آن با پوست و ظرفیت مرطوب کنندگی و امولسیون آن را به یکی از پرمصرف ترین مواد اولیه در صنعت لوازم آرایشی تبدیل کرده است. به این خواص باید بوی ناچیز آن را نیز اضافه کرد که باعث می شود بدون دردسر عطر شود.

 

این ماده معمولاً با اسید چرب آلکانولامیدها ترکیب می شود تا محصول را بیش از حد بزرگ و غلیظ کند. یکی از راه های افزایش ویسکوزیته این ترکیبات افزودن نمک معمولی (کلرید سدیم) است. سدیم لوریل اتر سولفات می تواند با تعداد زیادی مواد شوینده ، به هر نسبت و همچنین با سایر مواد فعال و مواد افزودنی خاص مخلوط شود.

موارد استفاده و کاربردهای SLES

سولفات سدیم لوریل اتر می تواند در کاربردهای گسترده ای مانند موارد زیر استفاده شود:

  • شامپوها
  • صابون
  • مواد شوینده
  • کرم ها
  • خمیر دندان
  • تامین کنندگان سولفات سدیم لوریل اتر

سدیم لوریل سولفات SLS یک ماده فعال کننده و کف کننده است که به طور مکرر در ژل ها ، شامپوها و صابون ها استفاده می شود. یکی از وظایف اصلی آن کمک به کف سازی خوب محصولات است. همچنین دارای خواص مرطوب کنندگی است که به جلوگیری از کم آبی پوست کمک می کند. در Gran Velada می توانید SLS را به صورت عمده خریداری کنید. این یک قالب مایع است و دوز توصیه شده استفاده از سدیم لوریل سولفات در مواد آرایشی بسته به نوع محصولی که می خواهید تهیه کنید بین 0.5 تا 12.5٪ است.

سدیم لوریل سولفات در محصولات آرایشی به دلیل خاصیت کف کنندگی ، مرطوب کنندگی و امولسیون معروف است. عمل کف آن به محصول نهایی کمک می کند تا فارغ از سختی آب ، کف خوبی داشته باشد. در همین حال ، خاصیت مرطوب کنندگی و امولسیون آن: آنها می توانند مخلوط را یکدست کرده و به پوست کمک کنند آب خود را از دست ندهد و بنابراین مرطوب بماند.

فروشنده انواع سدیم لوریل اتر سولفات

فروشنده انواع سدیم لوریل اتر سولفات ما فروشنده انواع سدیم لوریل اتر سولفات هستیم. مجموعه ما طی سالیان متمادی با کیفیت بالای محصولات خود و همچنین جستجوی مداوم برای مواد جدید در حال توسعه تکنولوژی ساخت خود در بازار مشخص شده است. فروش سدیم لوریل با بهترین قیمت و کیفیت توسط ما صورت می پذیرد. با ما تماس بگیرید.

حسین آهنگران

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید