مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

تولید کننده تگزاپون شامپو مایع

آنچه در این مقاله می خوانید...

نقش تگزاپون در تولید انواع شامپوفروش ارزان تگزاپون شامپو مایع

تگزاپون شامپو یا سدیم لوریل سولفات (SLS) و یا سدیم کوکو سولفات و سدیم لوریت سولفات (SLES) متعلق به گروه سورفاکتانت های آنیونی (یعنی دارای بار منفی) هستند، که به طور گسترده در محصولات بهداشتی و مراقبت های شخصی، به ویژه عمل استفاده می شود. چربی زدایی این ماده، به دلیل ظرفیت تمیز کردن بسیار عالی آن بالا است. ما این ماده را تولید می کنیم.

تولید کننده تگزاپون شامپو مایع

نقش تگزاپون در تولید انواع شامپو

نقش تگزاپون در تولید انواع شامپو انواع تگزاپون از روغن نارگیل ایجاد می شوند. روغن نارگیل از طیف وسیعی از اسیدهای چرب تشکیل شده است که می تواند حداقل 8 اتم کربن و حداکثر 20 ماده داشته باشد ، بیشتر اسیدهای چرب از 12 نوع کربن هستند. این بدان معناست که تقریباً 45-50٪ اسیدهای چرب نارگیل حاوی 12 اتم کربن است. برای بدست آوردن سدیم کوکو سولفات ، از روغن نارگیل خالص (با تمام اسیدهای چرب خود) استفاده می شود و تحت فرآیند سولفات قرار می گیرد و باعث می شود ابتدا با اسید سولفوریک و سپس با کربنات سدیم واکنش نشان دهد. به این ترتیب ماده شوینده ای بدست می آید که کف زیادی تولید نمی کند که بسته به کیفیت محصول نارگیل مورد نظر می تواند متفاوت باشد.

سدیم لوریل سولفات ، یا سدیم لوریل سولفات ، یک نسخه تصفیه شده قبلی است. در این حالت ، بیشتر اسیدهای چرب غیر کربن 12 از روغن نارگیل برداشته می شود و سپس ماده اولیه 80٪ اسیدهای چرب کربن 12 (به طور عمده اسید لوریک) تحت همان فرآیند سولفاتاسیون قرار می گیرد. هر دو محصول ، سدیم کوکو سولفات و سدیم لوریل سولفات ، عمدتا سدیم لوریل سولفات هستند (زیرا در هر دو مورد الکل لوریک غالب است) ، لوریل سولفات سدیم کارآمدترین است ، و سدیم کوکو سولفات یک شکل بسیار رقیق است ، و بنابراین ، نرم تر

سدیم لوریل سولفات می تواند برای پوست تحریک کننده باشد. به همین دلیل ، بسیاری از تولید کنندگان به جای آن از سدیم لوریت سولفات یا سدیم لوریل اتر سولفات استفاده می کنند. این ترکیب به روشی مشابه سدیم لوریل سولفات تهیه می شود ، اما تحت فرآیند اتوکسیلاسیون الکل ددسیل (الکل لوریک) قرار می گیرد. افزودن اکسید اتیلن به الکلهای چرب فرمول باعث حلالیت بیشتر آنها در آب می شود ، بنابراین سطح تحریک را کاهش می دهد. بنابراین ، سدیم لوریت سولفات به عنوان یک شوینده کاملا سازگار با پوست ، و یک ظرفیت مرطوب کننده و امولسیون کننده عالی است. با این حال ، در فرآیند اتوکسیلاسیون الکل لوریک (مشتق از اسید لوریک) با اکسید اتیلن ، ماده ای به نام 1،4-dioxane را می توان به عنوان یک محصول جانبی بدست آورد که سرطان زا محسوب می شود.

به طور خلاصه ، سدیم کوکو سولفات و سدیم لوریل سولفات مشابه هستند ، اما نمونه اول نسخه رقیق تر و در نتیجه ملایم تری است. هر دو توسط گواهی های لوازم آرایشی طبیعی و ارگانیک کنترل شده مجاز هستند و بی خطر هستند. با این حال ، سدیم لوریت سولفات توسط گواهی ها مجاز نیست و به طور بالقوه خطرناک است ، بنابراین ما استفاده از محصولاتی را که حاوی این ماده هستند توصیه نمی کنیم.

فروش ارزان تگزاپون شامپو مایع

فروش ارزان تگزاپون شامپو مایع مجموعه ما در جهت رفع نیاز های تولید کنندگان مواد شونده کشور اقدام به تولید انواع مواد اولیه مواد شوینده نموده است. فروش تگزاپون شامپو مایع با ارزان ترین قیمت توسط ما در مرکز فروش غیر حضوری ما صورت می گیرد. جهت خرید این مواد با ما تماس بگیرید.

حسین آهنگران

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید