مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

بازار فروش کوکامیدو پروپیل بتائین

آنچه در این مقاله می خوانید...

کیفیت انواع کوکامیدو پروپیل بتائینتولید انواع کوکامیدو پروپیل بتائین

کوکامیدو پروپیل بتائین ماده ای است که به طور گسترده ای در شامپوها، شوینده ها و لوسیون های پاک کننده استفاده می شود. بتائین ها نسبت به سایر سورفکتانت ها کف کمتری دارند و گران هستند اما روی پوست لطیف تر هستند، قدرت تحریک کننده چشم کمتری دارند و فعالیت ضد باکتری دارند. در صورت نیاز به این محصولات با بازار فروش ما تماس بگیرید.

بازار فروش کوکامیدو پروپیل بتائین

کیفیت انواع کوکامیدو پروپیل بتائین

کیفیت انواع کوکامیدو پروپیل بتائین کوکامیدوپروپیل بتائین یا CAPB یک سورفکتانت نوع آمفوتریک است که اغلب در ژل های دوش و شامپوها به عنوان TA ثانویه استفاده می شود. این ماده باعث فعال شدن سورفکتانت های تهاجمی تر مانند آنیونیک های سولفاته مانند سدیم لوریت سولفات یا سدیم لوریل سولفات می شود. این سورفاکتانت از مشتقی از روغن نارگیل و دی متیل آمینوپروپیلامین ساخته شده است که باعث نمی شود آن یک ترکیب طبیعی باشد.

این یکی از موادی است که در مشخصات COSMOS مستثنی است: از نظر ارگانیک مجاز است.

توابع و انواع کوکامیدو (INCI)

  • آنتی استاتیک: با خنثی سازی بار الکتریکی روی سطح ، الکتریسیته ساکن را کاهش می دهد
  • عامل تمیز کردن: به تمیز نگه داشتن سطح کمک می کند
  • Foam Sinergiste: کیفیت کف تولید شده را با افزایش یک یا چند خاصیت زیر بهبود می بخشد: حجم ، بافت و / یا پایداری
  • نرم کننده مو: موها را قابل کنترل ، نرم ، لطیف و براق می کند و باعث ایجاد حجم ، سبک و درخشندگی می شود
  • سورفاکتانت: کشش سطحی مواد آرایشی را کاهش می دهد و به توزیع یکنواخت محصول در حین استفاده کمک می کند
  • عامل کنترل ویسکوزیته: می توانید ویسکوزیته مواد آرایشی را کم یا زیاد کنید.

در تولید کوکامیدو از روغن نارگیل می شود. اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل با یک 3-دی متیل آمینوپروپیل آمین واکنش می دهند و یک آمید تشکیل می دهند ، که دوباره با یک عامل دیگر (سدیم مونوکلرو استات) واکنش می دهد و کوکامیدوپروپیل بتائین را تشکیل می دهد. این یک سورفکتانت آمفوتریک است ، به این معنی که هم گروه های اسیدی و هم گروهی دارد. این ماده به صورت مایع به رنگ زرد روشن ، بدون بو و محلول در آب در طبیعت وجود دارد.
بتائین نارگیل به سورفکتانت های قندی تعلق دارد و به ویژه به دلیل PH بین 5 تا 6 با پوست و غشاهای مخاطی آن سازگار است و دارای خاصیت پاک کنندگی ملایم است و بنابراین برای محصولات کودک و پوست های حساس ایده آل است. همچنین کمی ضد باکتری است. بتائین نارگیل در درجه اول در شامپوها ، ژل های دوش ، پاک کننده های صمیمی ، لوسیون ها و شستشوی بدن وجود دارد. ممکن است پتانسیل تحریک سایر سورفاکتانت ها را کاهش دهد.

تولید انواع کوکامیدو پروپیل بتائین

تولید انواع کوکامیدو پروپیل بتائین مجموعه ما تولید کننده برتر انواع کاکومیدو پروپیل بتائین مرغوب و درجه یک در کشور می باشید. محصولات مجموعه ما مطابق با استاندارد های روز بهداشت تولید می شوند. کیفیت این محصولات را مواد اولیه مرغوب مورد استفاده در تولید آن ها تضمین می کند. جهت ثبت سفارش با ما تماس بگیرید.

حسین آهنگران

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه تیتان شیمی شما را به خرید بهترین سدیم لوریل اتر سولفات دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید